Skogskollo för tjejer

Är du tjej och nyfiken på skogens möjligheter? Välkommen till skogskollo för tjejer!

Under några härliga dagar i augusti får du chans att pröva på olika aktiviteter med skogen som tema. På programmet finns allt från att köra skogsmaskin till att skapa med material från skogen och självklart att leka, grilla och umgås med nya vänner! Du får också möta spännande människor och företag som arbetar med skogen på olika sätt.

Kollot pågår under tre dagar med två övernattningar, 12-14 augusti 2014, och vänder sig till tjejer i Västerbotten och Västernorrland som börjar årskurs 5, 6 och 7 till hösten.

Vi som anordnar Skogskollo är Skogstekniska klustret i Vindeln, Länsstyrelsen Västerbotten, Mera Skog i Västerbotten, Norra skogsägarna, Skogen i Skolan i Västerbotten och Västernorrland samt Swedbank.


Intresseanmälan Skogskollo 2015

Nu kan ni intresseanmäla er till Skogskollo 2015. Vi planerar att anordna ett Skogskollo i Västernorrland (Sollefteå) och ett i Västerbotten (Burträsk) sista veckan innan skolan startar. Anmälan sker via ett formulär där du ange till vilket kollo din intresseanmälan i första hand gäller. Så snart anmälan öppnar under våren 2015 återkommer vi med en förfrågan och ni kan då välja om ni vill delta. Anmälan är alltså inte bindande. Intresseanmälan skickas in via vår anmälningssida.

 


 

 

facebook icon

Gilla oss på Facebook!

 • Skogskollo i media

  Läs mer om skogskollo för tjejer via medias bevakning 2014.


 • Program 2014

  Här kan du läsa information om, och programmet för, 2014 års skogskollo för tjejer.

 • Kontakt

  Kontakta oss gärna om du har några frågor.
 • Program 2013

  Här kan du läsa information om, och programmet från, 2013 års skogskollo för tjejer.