Skogskollo för tjejer

Är du tjej och nyfiken på skogens möjligheter? Välkommen till skogskollo för tjejer!

Under några härliga dagar i augusti får du chans att pröva på olika aktiviteter med skogen som tema. På programmet finns allt från att köra skogsmaskin till att skapa med material från skogen och självklart att leka, grilla och umgås med nya vänner! Du får också möta spännande människor och företag som arbetar med skogen på olika sätt.

Kollot pågår under tre dagar med två övernattningar, 12-14 augusti 2014, och vänder sig till tjejer i Västerbotten och Västernorrland som börjar årskurs 5, 6 och 7 till hösten.

Vi som anordnar Skogskollo är Skogstekniska klustret i Vindeln, Länsstyrelsen Västerbotten, Mera Skog i Västerbotten, Norra skogsägarna, Skogen i Skolan i Västerbotten och Västernorrland samt Swedbank.


Skogskollo 2014 - anmälan öppen

Snart är det sommar igen och självklart ska du anmäla dig till Skogskollo 2014. Anmälan är öppen till och med 15 juni, men anmäl dig för att säkra din plats redan idag!

 


Facebooktävling - Önskepunkten

Vilken aktivitet skulle du önska var med i programmet om du skulle delta i Skogskollo™ 2014? Vad skulle du helst vilja prova på, uppleva eller besöka? Vad är du nyfiken på i skogen helt enkelt!

Nu har du chans att påverka kollot 2014 – vi öppnar upp för en önskepunkt i programmet!

Beskriv din önskepunkt i kommentarsfältet på vår Facebooksida senast 6 april. Tre bidrag väljs ut av en jury och läggs ut för alla att rösta på. Vinnande programpunkt publiceras under vecka 16.

Vinnande bidrag läggs självklart in i programmet 2014 och den som kom med förslaget belönas med en skogs-goodiebag! Var med och tävla här!

 


 

 

facebook icon

Gilla oss på Facebook!

 • Skogskollo i media

  Läs mer om skogskollo för tjejer via medias bevakning 2013.


 • Anmälan

  Anmäl dig till Skogskollo 2014 här! Du kan anmäla dig t.o.m. 15 juni - begränsat deltagarantal.

 • Kontakt

  Kontakta oss gärna om du har några frågor.
 • Program 2013

  Här kan du läsa information om, och programmet från, 2013 års skogskollo för tjejer.