Skogskollo för tjejer

Är du tjej och nyfiken på skogens möjligheter? Välkommen till skogskollo för tjejer!

Under några härliga dagar i augusti får du chans att pröva på olika aktiviteter med skogen som tema. På programmet finns allt från att köra skogsmaskin till att skapa med material från skogen och självklart att leka, grilla och umgås med nya vänner! Du får också möta spännande människor och företag som arbetar med skogen på olika sätt.

Kollot pågår under tre dagar sista veckan under sommarlovet 2015, 11-13 augusti, och vänder sig till tjejer som börjar årskurs 5 och 6 till hösten - födda 2003-2004.

Vi som anordnar Skogskollo är Skogstekniska klustret i Vindeln, Skogen i Skolan i Västerbotten och Västernorrland. Vi har också stöttning av en massa Skogskollokompisar! Läs mer om dem här.Intresseanmäl dig till Skogskollo 2016

Skogskollo 2015 är fullbokat men ni kan intresseanmäla er till Skogskollo 2016. Vi planerar att anordna ett Skogskollo i Västernorrland (Sollefteå) och ett i Västerbotten (Burträsk) sista veckan innan skolan startar. Skogskollo 2016 kommer anordnas för tjejer födda 2004 och 2005. Din intresseanmälan innebär att vi återkommer till dig via e-post under våren 2016 med besked om när anmälan öppnar så att du inte riskerar missa när du kan gå in och anmäla dig. Anmälan är alltså inte bindande. Här lämnar du in din intresseanmälan!.

 

 

facebook icon

Följ Skogskollo på Facebook!

 • Anmälan Skogskollo

  Skogskollo 2015 är fullbokat, men nu kan du intresseanmäla dig till kollo 2016! • Skogskollo i media

  Läs mer om skogskollo för tjejer via medias bevakning 2014.
 • Program 2015

  Här kan du läsa information om, och programmet för, 2015 års skogskollo för tjejer. • Kontakt

  Kontakta oss gärna om du har några frågor.